Bel mij terug
Contact

Bel mij terug

Direct contact

Over Gerton Sport & Design


Een begrip in kunststofvloeren, dat is Gerton Sport Kunststofvloeren aan de Hanzeweg 6 te Deventer.  Gerton Sport & Design staat voor expertise, kwaliteit en flexibiliteit. Wij beschikken over hoogwaardig materiaal en beheersen alle facetten binnen ons vakgebied. Als specialist in kunststofvloeren leveren wij de vloer die u wenst. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij egaliseren vloeren, leveren kunststofvloeren voor o.a. woonhuizen, winkels, bedrijven, parkeergarages, (sport)scholen en ziekenhuizen en brengen belijningen aan op sportvloeren en parkeerdekken  Alle materialen en kleuren zijn mogelijk. Dus ook een vloer naar eigen ontwerp.

Gerton Sport & Design Deventer

24/7 bereikbaar voor advies

Elke situatie vraagt om een specifieke vloer. Om tot een goede en verantwoorde vloerkeuze te komen is het van groot belang vooraf te bepalen waaraan de vloer moet voldoen. Voor een eerlijk, deskundig en professioneel advies bent u bij Gerton Sport BV aan het goede adres, 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Onze werkwijze

Het aanbrengen van de vloer neemt 5 werkdagen in beslag en is beloopbaar na 48 uur. De doorharding van de vloer heeft na 7 dagen plaatsgevonden, dit bij een temperatuur van 18 graden Celsius.

Vloeren volledig naar uw wensen

Het uiterlijk van de vloer wordt bepaald door de door u gekozen basiskleur(en) al dan niet in combinatie met een soort/kleur instrooiïng. Een zogenaamde “betonlook” vloer behoort ook tot de mogelijkheden.En voor een exclusieve vloer kunt u ook uw eigen ontwerp of uw bedrijfslogo in de vloer laten aanbrengen! De kunststofvloer heeft een laagdikte van minimaal 2mm. Het onderhoud van een kunststofvloer neemt weinig tijd in beslag.

Wij werken door heel Nederland

Wij staan 24/7 voor u klaar

Voor bedrijven & particulieren