Bel mij terug
Contact

  Bel mij terug

   Direct contact

   Rubber gietvloer


   Het aanbrengen van een rubber gietvloer is een zeer duurzame, moderne oplossing met tal van mogelijkheden op het gebied van kleuren en design. Alle ontwerpen zijn mogelijk en er is een groot aantal kleuren beschikbaar. Het resultaat is een valdempende ondergrond die volledig op maat is gemaakt in de vorm van een naadloze egale vloer.

   Vrijblijvende offerte aanvragen

   Rubber gietvloer
   Rubberen gietvloer speelplaats

   Voordelen van rubber gietvloer

   • Uitermate geschikt voor speelplaatsen & buiten.
   • Een valondergrond die naar eigen idee te ontwerpen is
   • Zeer duurzaam, slijtvast en onderhoudsarm
   • Geluiddempend

   Assortiment

   De rubber gietvloer is de meest flexibele valondergrond die verkrijgbaar is. Met rubber gietvloeren kan uw speelplek precies worden vormgegeven naar uw wensen. Voorbeelden van de mogelijkheden van rubber gietvloeren zijn het invoegen van ingewikkelde afbeeldingen, het logo van uw sportclub, basisschool of het gemeentewapen of verder bouwen op het thema van uw speeltoestellen (zoals een zee rondom het schip).

   Rubber gietvloer prijzen

   Wij hanteren geen vaste prijzen voor een rubber gietvloer, bij grotere oppervlaktes wordt de prijs goedkoper. Wij leveren maatwerk gietvloeren volledig naar uw wensen. Voor een specifieke prijsopgave kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.

   Vrijblijvende offerte aanvragen

   Plaatsing en onderhoud

   Onze rubber gietvloeren zijn leverbaar in een groot aantal kleuren. Met behulp van deze kleuren kan ieder ontwerp levensecht worden nagemaakt. Logo’s kunnen van de echte clubkleuren, schoolkleuren of gemeentekleuren worden voorzien.

   Rubber gietvloeren zijn zeer onderhoudsarm. Het jaarlijks schoonspuiten met een hogedrukspuit is in de meeste gevallen genoeg. Dit bespaart u veel tijd en geld. Een rubber gietvloer is daarom een zorgeloze valondergrond.

   Wij werken door heel Nederland

   Wij staan 24/7 voor u klaar

   Voor bedrijven & particulieren

   Bekijk onze opgeleverde projecten


   Vrijblijvende offerte aanvragen